Προϊόντα SunRise

Η Markinfo Α.Ε, συνεργάζεται με την εταιρεία SunRise, προωθώντας στην ελληνική αγορά τα συστήματα ψηφιοποίησης μικροφίλμ της SunRise.

Η SunRise Imaging Inc, ιδρύθηκε το 1997 και αποτελεί τον παγκόσμιο ηγέτη στην αγορά των συστημάτων ψηφιοποίησης μικροφίλμ. Οι σαρωτές SunRise χρησιμοποιούνται σε περισσότερες βιβλιοθήκες, κρατικές υπηρεσίες, κρατικά αρχεία, γραφεία παροχής υπηρεσιών και επιχειρήσεις από οποιοδήποτε άλλο scanner στον κόσμο. Τα συστήματα της SunRise προσφέρουν ευελιξία και ανώτερης ποιότητας εικόνα από κάθε άλλο σαρωτή.

Ακολουθώντας την παράδοση η Sunrise συνεχίζει να ηγείται της βιομηχανίας μικροφίλμ, ενσωματώνοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στη νέα οικογένεια προϊόντων της. Οι Sunrise 3-σε-1 σαρωτές, SpeedScan, TurboScan και RapidScan, διαθέτουν την νέα ισχυρή εφαρμογή ScanFlo που εκμεταλλεύεται στο μέγιστο τις δυνατότητες των μηχανημάτων παρέχοντας το βέλτιστο αποτέλεσμα ψηφιοποίησης.

H SunRise διαθέτει δύο προϊόντα το SpeedScan και το TurboScan. Εκτός από τη άψογη ποιότητα ψηφιοποίησης, την ευκολία στη χρήση καθώς και την ταχύτητα σάρωσης, τα SunRise προσφέρουν και εξασφάλιση της επένδυσης που θα κάνετε. Αυτό το επιτυγχάνουν μέσα από την τεχνολογία 3 σε 1, η οποία προσφέρει τη δυνατότητα σε περίπτωση που χρειαστείτε να σαρώσετε φίσσες εκτός από φίλμ, δεν χρειάζεται να αγοράσετε νέο μηχάνημα παρά μόνο τον μηχανισμό για τη σάρωση φισσών.

material to scanSunrise_Turboscan

 

Ενημερωτικό φυλλάδιο για το SunRise SpeedScan : pdf

Ενημερωτικό φυλλάδιο για το SunRise TurboScan :  pdf