Συνεργάτες

Η Markinfo συνεργάζεται με τις σημαντικότερες εταιρείες παγκοσμίως:

i2s

Μια από τις σημαντικότερες συνεργασίες της Markinfo A.E. είναι με τη γαλλική εταιρία i2S την οποία εκπροσωπεί αποκλειστικά σε Ελλάδα. Η i2S έχει περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρία στο χώρο της κατασκευής ειδικών συστημάτων σάρωσης βιβλίων (book scanners).

Η i2S έχει συνδέσει το όνομά της με σημαντικές στιγμές για το σύγχρονο κόσμο όπως:

  • Την ψηφιοποίηση της πρώτης Βίβλου του Γουτεμβέργιου.
  • Τη μεγαλύτερη ψηφιοποίηση σε ευρωπαϊκό επίπεδο της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Γαλλίας με περισσότερα από 13.000.000 ψηφιοποιημένα έντυπα.
  • Το POLINUM project, το οποίο αποσκοπεί στο να προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση ψηφιοποίησης και διαχείρισης περιεχομένου βιβλίων.

http://www.i2s-bookscanner.com/

Kirtas

Η Markinfo A.E, είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης της Αμερικανικής εταιρίας Kirtas στην Ελλάδα. Η Kirtas ιδρύθηκε το 2001 ως spin-off της Xerox και αποτελεί τον παγκόσμιο ηγέτη στα ρομποτικά συστήματα σάρωσης βιβλίων με περισσότερες από 200 εγκαταστάσεις των ρομποτικών της συστημάτων.

 Τα συστήματα σάρωσης της Kirtas, Kabis I,II,III θεωρούνται όχι μόνο τα καλύτερα συστήματα στον κόσμο αλλά ταυτόχρονα είναι αποδεδειγμένα τα γρηγορότερα, με τη μικρότερη δυνατή καταπόνηση στα βιβλία που διαχειρίζονται.

http://www.kirtas.com/eu/

modus

Η MODUS ΑΕ ιδρύθηκε το 1994 και δραστηριοποιείται στο σχεδιασμό, την παραγωγή και διάθεση προϊόντων πληροφορικής καθώς και στην προσφορά υπηρεσιών και ολοκληρωμένων λύσεων υψηλής ποιότητας, τόσο στην ελληνική όσο και στη διεθνή αγορά.

Με έμφαση δραστηριοποίησης στο χώρο της διαχείρισης πληροφορίας και γνώσης (Knowledge Management), προσφέρει στους πελάτες της σταθερά και αδιάλειπτα, αξιόπιστες και ανταγωνιστικές λύσεις προστιθέμενης αξίας, στους επιχειρησιακούς τομείς της Διαχείρισης Εγγράφων (Document Management), της Διαχείρισης Διαδικασιών και Ροής Εργασιών (Workflow - Process Management), της Διαχείρισης Υποθέσεων και Φακέλων (Case & Records Management), της υλοποίησης έργων Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (e-Government) και της υλοποίησης Πυλών διαχείρισης δικτυακού περιεχομένου (Portal - Content Management).

http://www.modus.gr/web/

Readsoft

Η σουηδική εταιρία Readsoft αποτελεί μια από τις ισχυρότερες και μακροχρόνιες συνεργασίες της εταιρίας μας. Η Readsoft με παρουσία σε περισσότερες από 80 χώρες παγκοσμίως διαθέτει εξειδικευμένα λογισμικά για την αυτοματοποίηση, εξαγωγή και διαχείρισης περιεχομένου εντύπων.

Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι η Readsoft σήμερα παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για τη διαχείριση φορμών και ερωτηματολογίων καθώς και τιμολογίων προμηθευτών. Οι λύσεις της Reasoft δεν περιορίζονται απλά στην εξαγωγή της πληροφορίας, αλλά προσφέρουν ολοκληρωμένα συστήματα ροών εργασιών καθώς και ενσωματώνονται με τα περισσότερα ERP συστήματα όπως SAP και Oracle.

http://www.readsoft.com/

  Marklogic

Μια ακόμα πολύ σημαντική συνεργασία της εταιρίας μας είναι με την αμερικανική εταιρία Mark Logic. H Mark Logic παρέχει την ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης XML, τον Mark Logic XML Server, ο οποίος διαχειρίζεται αδόμητο περιεχόμενο, μετατρέποντάς το σε δομημένο προσφέροντας στους τελικούς χρήστες ευφυείς υπηρεσίες αναζήτησης και διαχείρισης περιεχομένου.

http://www.marklogic.com/

a2ia logo

Η γαλλική εταιρεία A2iA είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην ανάπτυξη συστημάτων Intelligent Word Recognition (IWR) και Intelligent Character Recognition (ICR) για τη διαχείρισης εντύπων όπως τιμολόγια, επιταγές, αλληλογραφία, φόρμες και πολλά άλλα.

http://www.a2ia.com/