Εφημερίδες

Τα περισσότερα σύγχρονα αρχεία εφημερίδων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, σταδιακά περνάνε στην ψηφιακή εποχή διαθέτοντας το αρχείο τους στο Internet.

Προκειμένου να δημοσιευθεί όμως ένα φύλλο εφημερίδας του 1930 στο Internet, δεδομένου ότι δεν βρίσκεται σε ηλεκτρονική μορφή, θα πρέπει να ψηφιοποιηθεί.

newspaper-1newspaper-2Η Markinfo A.E αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτη για την ψηφιοποίηση των ιστορικών αρχείων των εφημερίδων και περιοδικών, διότι διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία και εμπειρία και τον κατάλληλο εξοπλισμό προκειμένου να μπορέσει να ψηφιοποιήσει το πρωτότυπο υλικό γρήγορα, ποιοτικά και αποτελεσματικά.

Για την παροχή των υπηρεσιών ψηφιοποίηση η εταιρία μας, διαθέτει και χρησιμοποιεί τα προϊόντα της i2S και συγκεκριμένα το Suprascan II A1 ή το Scan2page.

Το Suprascan II A1, χρησιμοποιείται στις περιπτώσεις που το πρωτότυπο υλικό αποτελείτε από μονά φύλλα εφημερίδας ή τα φύλλα είναι σε εξαιρετικά κακή κατάσταση και χρήζουν ιδιαίτερης μεταχείρισης όπως γύρισμα σελίδων με τσιμπίδες προκειμένου να μην καταστραφούν.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Suprascan ΙΙ Α1 παρακαλώ πιέστε εδώnewspaper-3

Το Scan2page είναι το μοναδικό αυτόματο σύστημα σάρωσης τεκμηρίων διάστασης 2ΧΑ2, το οποίο μπορεί να σαρώνει μέχρι και 1000 σελίδες την ώρα.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Scan2page παρακαλώ πιέστε εδώ