Ψηφιοποίηση Εντύπων

Ο βασικός λόγος που οι περισσότεροι φορείς του Δημόσιου ή Ιδωτικού τομέα ψηφιοποιούν έντυπα είναι η δημιουργία Συστήματος Ηλεκτρονικής Αρχειοθέτησης ακόμα και αν τα έντυπα είναι στο τέλος του κύκλου ζωής τους.

  • Η ψηφιοποίηση εντύπων προσφέρει ένα πολύ μεγάλο αριθμό πλεονεκτημάτων τα οποία ως τελικό παρονομαστή έχουν τις οικονομικές ωφέλειες. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε τα ακόλουθα:
  • Εξοικονόμηση Χώρου. Ο φυσικός χώρος των γραφείων γίνεται όλο και πιο ακριβός και πολύτιμος για όλες τις εταιρείες. Η ψηφιοποίηση προσφέρει μια μοναδική λύση εξοικονόμησης χώρου και χρήματος, μειώνοντας το κόστος αποθήκευσης των εντύπων.
  • Data Backup. Η ψηφιοποίηση αποτελεί μια λύση Backup σε περίπτωση καταστροφής του φυσικού αρχείου. Συνεπώς με την ψηφιοποίηση και πόσο μάλλον με την μικροφωτογράφηση ακόμα και αν το φυσικό σας αρχείο καταστραφεί θα υπάρχει πάντα σε ψηφιακή μορφή προκειμένου να ανατρέξετε σε αυτό.
  • Εύκολη πρόσβαση στην πληροφορία. Η ψηφιοποιημένη πληροφορία σε συνδυασμό με τα κατάλληλα λογισμικά είναι εύκολα προσβάσιμη και ανακτήσιμη. Η ψηφιοποίηση καταργεί τους γεωγραφικούς περιορισμούς και δίνει τη δυνατότητα της πρόσβασης από οπουδήποτε μέσα σε μερικά κλάσματα δευτερολέπτου και φυσικά οποιαδήποτε στιγμή ακόμα και είναι αργά το βράδυ ή πολύ νωρίς το πρωί.
  • Εύκολη Διανομή της πληροφορίας. Η ψηφιοποιημένη πληροφορία διανέμεται εύκολα παντού μέσω e-mail, Internet, FTP, Portal, Forums κλπ εξοικονομώντας χρόνο, προσπάθεια και κόστος αποστολής.
  • Ανάκτηση χαμένων πληροφοριών. Κατά τη διαδικασία σάρωσης θα εκπλαγείτε από τον αριθμό των εγγράφων, σχεδίων ή μικροφίλμ που νομίζατε ότι χάθηκαν και επανεμφανίζονται διότι είχαν τοποθετηθεί σε λάθος θέση.

Η Markinfo A.E διαθέτει πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία στο χώρο της ψηφιοποίησης και σε συνδυασμό με τις λύσεις Software και εκκαθάρισης αρχείου που προσφέρει, αποτελεί τον πιο εξειδικευμένο συνεργάτη για κάθε ανάγκη των πελατών μας.